Έγκλημα στον Πύργο: Σκότωσε, τεμάχισε και έθαψε σε χωράφι 30χρονο!

Σε δύο προσαγωγές έχουν προχωρήσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου για την υπόθεση της δολοφονίας 30χρονου από το Πακιστάν, η σορός του οποίου βρέθηκε θαμμένη και τεμαχισμένη σε αγροτική περιοχή στη Βαρβάσαινα Ηλείας.

AdTech Ad

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο προσαχθέντες, ένας 27χρονος ομοεθνής του θύματος και η 27χρονη Ρομά σύντροφός του, κρατούνται και ανακρίνονται στην Ασφάλεια Πύργου, ενώ όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές.

Η Αστυνομία άρχισε να ερευνά την υπόθεση, όταν πριν από περίπου 10 ημέρες δηλώθηκε η εξαφάνιση του άνδρα, από τον ιδιοκτήτη του κτήματος, όπου εργαζόταν ο 30χρονος. Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν στοιχεία που τους οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι ο 30χρονος είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας και μάλιστα για προσωπικές διαφορές με τον 27χρονο ύποπτο.

Όπως φαίνεται, το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο, καθώς ο 27χρονος κάλεσε το θύμα στο σπίτι του, όπου το μαχαίρωσε μέχρι θανάτου και στη συνέχεια προχώρησε στον τεμαχισμό του άψυχου σώματός του, παρουσία της 27χρονης συντρόφου του.

Η νεαρή γυναίκα δεν συμμετείχε, σύμφωνα πάντα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες στο έγκλημα, αλλά βοήθησε στη μεταφορά του πτώματος στο σημείο, όπου το εντόπισαν θαμμένο οι αστυνομικοί, στην περιοχή της Βαρβάσαινας Ηλείας.

ΠΗΓΗ: www.News247.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *